El Savi d’en Xandri 2019

El passat divendres día 5 d´abril es va celebrar la VIII Edició del Savi d´en Xandri, amb un gran èxit de participació,
Va ser una nit fantàstica on mares,pares, mestres i monitors van poder gaudir del concurs en un gran ambient totalment distès.
Desde l´AMPA volem agraïr a totes les persones que van participar i, sobretot, a totes aquelles persones que van fer  possible que, un any més, es pogués celebrar el concurs.
Esperem poder continuar gaudint el proper any d´un altre Savi d´en Xandri.

Sant Jordi 2019

Sant Jordi ja s’acosta i l’escola ho celebrarà el dimarts dia 23. Les famílies de sisè muntaran una parada a l´escola, durant l´horari lectiu perquè els infants hi puguin passar una estona, amb llibres de segona mà i venda de roses. Els beneficis obtinguts aniran destinats a finançar el viatge fi de curs.

Mercat de segona mà

Dins la Festa de la Primavera del dia 5 de maig, us proposem de fer la primera edició del Mercat de Segona Mà de l’escola Pi d’en Xandri, on podreu trobar roba, llibres, contes, articles per a nadons, bicicletes, joguines… a molt bon preu. D’aquesta manera podrem donar un segon ús a aquells objectes que els nostres fills i filles ja no utilitzen. Si esteu interessats en muntar una parada envieu-nos un missatge a sostenibilitat@ampapidenxandri.cat. Si no, simplement feu una volta pel mercat, per un planeta més saludable!

Xerrada autonomia i camí escolar

Us fem saber que el dimecres 8 de maig a les 19:00 a l’Escola Pi d’en Xandri farem la xerrada “L’autonomia dels infants i el camí escolar. Cap a una educació dels nostres infants que prioritza el seu creixement saludable i autònom, establint una bona relació amb el seu entorn i la seva ciutat” a càrrec d’Alexandra Mariné, psicòloga general sanitària i Psicoterapeuta.

Parlarem del significat de l’autonomia personal i com es desenvolupa i construeix. Com podem ajudar als nostres fills/es a ser responsables i autònoms? Quins són els riscos de no promocionar l’autonomia en els nostres fills/es i com el Camí escolar ens proporciona una eina valuosa per contribuir a la promoció de l’Autonomia dels nostres infants i joves.

Consells L’autonomia de l’infant

Ajuda per la comissió llibres i relacions externes

Us fem saber que moltes persones han respòs a la crida per poder tirar endavant la comissió de festes i la Festa de fi de curs. Moltes gràcies a totes elles.

Necessitem però més voluntaris per poder agafar el relleu per la comissió llibres i la de relacions externes les membres de les quals deixaran el seu càrrec al final d’aquest curs. Aprofitem per agrair la feinada que l’Alba, la Pilar i la Maria José han realitzat durant els últims anys.

 

Convocatòria eleccions de Junta

El mes de maig ja farà dos anys que la Junta actual va ser escollida. Cal doncs, convocar noves eleccions i per això, farem una Assemblea General el proper mes de Maig. En breu enviarem la convocatòria i us recordem que es poden presentar candidatures en tot moment abans de les votacions.